What should I do?

Despre

Consiliul pentru Egalitate dorește să informeze și sensibilizeze persoanele aflate pe teritoriul Republicii Moldova asupra drepturilor lor, în cazul în care sunt victime ale unei discriminări.

Sunt prezentate aplicații multimedia care oferă date informative, exemple precum și drumul pe care trebuie să îl parcurgă orice persoană care dorește să își apare drepturile garantate prin lege.

Cum procedez?

Dați click pe link-ul temei care vă interesează. Parcurgeți aplicația multimedia urmând indicațiile de pe fiecare pagină. La sfârșit reveniți în pagina principală pentru a continua.

Fixarea informațiilor

Fixarea informațiilor

Acest proiect este desfășurat de către Consiliul pentru Egalitate în parteneriat cu IRP, cu sprijinul Programului de finanțare a inițiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului. Programul dat este realizat de IRP în cadrul Proiectului „Consolidarea capacităților tehnice ale instituțiilor naționale pentru promovarea și protecția drepturilor omului”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.