Linia fierbinte (Apel de pe telefonul fix)

0-8003-3388

Un nou angajat a devenit funcționar public

Astăzi, 6 aprilie curent, colegul nostru Dionisie Spînu a fost promovat în rândul funcționarilor publici, în cadrul ceremoniei solemne de depunere a jurământului de credință, unde a jurat: „…să respecte Constituția Republicii Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să apere suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv și imparțial legile țării, să îndeplinească  conștiincios obligațiile ce îi revin în exercitarea funcției publice și să respecte normele de conduită profesională!”. 

Acest pas important în cariera unui funcționar public vine ca urmare a promovării cu succes a perioadei de probă, în care s-a manifestat drept un profesionist în domeniu, fiind implicat în activitățile Consiliului. Dl Spînu activează în calitate de consultant în Direcția combaterea discriminării.

Președintele Consiliului Ian Feldman i-a dus sincere felicitări și i-a urat succese, realizări frumoase și creștere profesională în continuare.

Întreaga echipă a Consiliului aducem sincere felicitări colegului nostru, dorindu-i mult devotament și motivație în atingerea tuturor obiectivelor propuse.