Linia fierbinte (Apel de pe telefonul fix)

0-8003-3388

23 iunie - Ziua funcționarului public

Astăzi, 23 iunie este marcată Ziua funcționarului public, instituită de către Guvernul Republicii Moldova în anul 2012. Este ziua reconfirmării rolului pe care îl au funcționarii publici în fortificarea statului, or puterea statului constă în devotamentul, dedicația, spiritul dreptății, integritatea și responsabilitatea civică a funcționarilor săi.

Cu această ocazie, ne exprimăm recunoștința față de echipa CPEDAE și față de toți funcționarii publici pentru efortul depus, în fiecare zi, pentru prosperarea și buna funcționare a instituțiilor statului, pentru munca în serviciul public plină de responsabilități față de cetățenii acestei țări, pentru profesionalism  și dedicație. De toate aceste calități depinde, în mare parte, imaginea și credibilitatea cetățenilor în instituțiile statului.

Stimați colegi, Vă dorim să păstrați în continuare perseverența, integritatea și dedicația întru îndeplinirea misiunii noastre de a proteja drepturile tuturor persoanelor aflate pe teritoriul țării noastre!

Felicitări!