Linia fierbinte (Apel de pe telefonul fix)

0-8003-3388

Ziua Ușilor deschise în Parlament, oportunitate de promovare a activității Consiliului

Chișinău, 14 septembrie 2018 – Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității a onorat invitația venită din partea Legislativului și participă la Ziua Ușilor Deschise în Parlamentul Republicii Moldova.

Alături de alte instituții care raportează Parlamentului, Consiliul a amenajat standul egalității unde interacționează cu vizitatorii, promovând activitatea Consiliului pe segmentul de prevenire și combatere a discriminării, precum și asigurarea egalității.

Prin intermediul acestui eveniment, reprezentanții Consiliului răspund vizitatorilor la întrebările adresate din domeniul egalității, totodată sunt diseminate materialele accesibile elaborate de Consiliu,  pliante, ghiduri, broșuri.

Pentru al doilea an consecutiv, evenimentul reunește reprezentanți ai instituțiilor parlamentare, care vin să asigure interacțiune directă între autorități publice și vizitatori.

În anul precedent, Consiliul a participat la acest eveniment și cu o sesiune de informare: Egalitatea – esența democrației, la care au participat manageri ai instituțiilor de învățământ, cadre didactice, studenți și reprezentanți ai societății civile.

Evenimentul înregistrează, anual, circa 1000 vizitatori.