Linia fierbinte (Apel de pe telefonul fix)

0-8003-3388

Echipa Consiliului, completată cu un nou funcționar public!

Anul nou începe în forță la Consiliu. De astăzi, 14 ianuarie 2020, un alt angajat a pășit în rândul funcționarilor publici, grație promovării cu succes perioadei de probă de 6 luni, manifestându-se drept un bun specialist în domeniu, fiind implicat sârguincios în activitatea Consiliului.

În cadrul ceremoniei solemne, Furdui Nina, consultantă în cadrul Direcției politici nediscriminare, a jurat: „…să respecte Constituția Republicii Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să apere suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv și imparțial legile țării, să îndeplinească  conștiincios obligațiile ce îi revin în exercitarea funcției publice și să respecte normele de conduită profesională!” 

Președintele Consiliului Ian Feldman a venit cu un mesaj de felicitare, prin care i-a dorit dnei Furdui mult succes în activitate, creștere profesională și multe realizări pe plan personal.

De asemenea, întreaga echipă aduce sincere felicitări colegei noastre, dorindu-i mult devotament și atingerea tuturor obiectivelor propuse.

Funcţionarii publici debutanţi depun jurământul de credință în temeiul articolului 32 din Legea cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr.158-XVI din 4 iulie 2008.