Linia fierbinte (Apel de pe telefonul fix)

0-8003-3388

Concurs privind procurarea unui aparat foto

Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității (CPEDAE) în parteneriat cu Institutul de Reforme Penale (IRP) anunță concurs privind procurarea unui aparat foto.

Procurările sunt efectuate în cadrul proiectului implementat de către CPEDAE în parteneriat cu IRP și cu sprijinul Programului de finanțare a inițiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului. Programul dat este realizat de IRP în cadrul Proiectului “Consolidarea capacităților tehnice ale instituțiilor naționale pentru promovarea și protecția drepturilor omului”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Obiectul procurării Obiectului procedurii de procurare îl reprezintă un apart foto cu următoarele specificații:

Nikon D7200
Kit 18-140 VR

Tip: DSLR Tip vizor: oglinda (TTL) Formatul matricei: APS-C Numarul de megapixeli: 24 Baioneta: Nikon F Dimensiune LCD: 3.2″ Rezolutie maxima inregistrare video: 1920×1080 Set: cu obiectiv (Kit) Suplimentar Culoare: negru Setarea manuala a vitezei declansatorului si diafragmei: da Surubelnita: da Ecran rabatabil: da Interfata Wi-Fi: da

Cerinţe faţă de ofertant: 

Produsul va fi livrat de către vânzător la sediul Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității (bd. Stefan cel Mare si Sfant, nr. 180, of. 405).

Factura cu TVA 0 va fi prezentată de către vânzător la sediul Institutului de Reforme Penale (str. Lomonosov, 33).

Scrisoarea privind scutirea de TVA 0 se va oferi vânzătorului după eliberarea facturii. Scrisoarea privind scutirea de TVA se întocmește de către PNUD Moldova in baza facturii emise de prestator in termeni rezonabili.

Conținutul dosarului de participare la concurs

1. Datele de contact, adresa juridică şi rechizite bancare ale agentul economic,
2. Oferta financiară în lei MDL cu TVA 0.

Modul de prezentare a dosarului

Dosarul va fi depus în limba română, în mod electronic, la adresa tender@irp.md cu atașarea setului de documente scanat, indicându-se în titlul mesajului de email: CPEDAE/aparat foto. 

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 6 august 2018, ora 17.00 
Ofertele întârziate vor fi respinse.

Relații de contact: 

Rodica Jereghi, CPEDAE, tel. 076700331, email: jereghirodi@gmail.com

Marina Bejenari, IRP, tel. 068008319, email: marinabejenari9@gmail.com 

Olga Rabei-Secrieru, IRP, tel. 079005253, email: rabei.olga@yahoo.com