Linia fierbinte (Apel de pe telefonul fix)

0-8003-3388

Colega noastră a depus jurământul de credință !

Astăzi, 10 ianuarie curent, a avut loc ceremonia solemnă de depunere a jurământului de credință, în cadrul căreia colega noastră Iulia Serbinovici, consultantă în secția promovare oportunități egale a jurat: „ …să respecte Constituția Republicii Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să apere suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv și imparțial legile țării, să îndeplinească  conștiincios obligațiile ce îi revin în exercitarea funcției publice și să respecte normele de conduită profesională!”. 

Acest pas important în cariera unui funcționar public a venit ca rezultat al promovării cu succes a perioadei de probă, în care s-a manifestat ca o profesionistă în domeniu, fiind implicată în activitățile Consiliului.

Ian Feldman, președintele Consiliului, i-a dus sincere felicitări și i-a urat, împreună cu colegii din echipa Consiliului, succese, realizări frumoase și creștere profesională.

Întreaga echipă aducem sincere felicitări colegei noastre, dorindu-i mult devotament și atingerea tuturor obiectivelor propuse.