Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Linia Verde 0-8003-3388   |  info@egalitate.md  

     Română      Русский      English
Prima pagină  »  #Oamenibuni
Alătură-te campaniei #Oamenibuni
Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității a lansat la data de 6 iunie campania de informare “OAMENI BUNI”. În cadrul acesteia, Consiliul va populariza prevederile Legii 121 privind asigurarea egalității demonstrând că este un instrument puternic pentru apărarea drepturilor cetățenilor Republicii Moldova.

 

 

Cei care doresc să se alăture campaniei noastre, sunt rugați să distribuie pe rețelele de socializare spoturile video ale campaniei utilizând hashtagurile #oamenibuni și #legea121epentrutoti. Spoturile video vin să scoată în evidență adevăratele valori umane față de micile diferențe cu care ne naștem sau pe care le dobândim.

 

Vă invităm să urmăriți conferința de presă privind lansarea campaniei:

Tot în cadrul campaniei, platforma Debates.md lansează mai multe dezbateri despre importanţa Legii 121, unde fiecare utilizator îşi poate exprima părerea și aduce argumente despre cît de necesară este o lege pentru asigurarea egalității pentru Republica Moldova și populația ei.

Campanie finanțată în cadrul Proiectului „Susținerea Instituțiilor Naționale pentru Protecția și Promovarea Drepturilor Omului (INPPDO) conform recomandarilor Comitetelor Convenționale ONU și Revizuirii Periodice Universale (UPR)”, finanțat de către Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei, cofinanțat și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova și Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR), în cooperare cu Oficiul Avocatul Poporului și Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării. Conținutul acestui material nu reflectă neapărat viziunile și politicile Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei, PNUD sau OHCHR.Prima pagină  »  #Oamenibuni

16.06.2017
Lansarea Strategiei naționale de comunicare în domeniul prevenirii și combaterii discriminării în Republica Moldova
07.06.2017
Cele mai bune practici din Spania pot fi preluate și aplicate în Republica Moldova
25.05.2017
Un nou pas spre promovare!

Republica Moldova, MD-2004, Chişinău,
bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt nr. 180 of. 600
E-mail: info@egalitate.md
Tel: (022) 212 817. Fax: (022) 212 817

 


© 2017 Consiliul pentru prevenirea și combaterea discriminării și asigurarea egalității în Republica Moldova
Toate drepturile rezervate

 

PAGINA ÎN SUS